De Flamingo Factor

icon
Boek

De Flamingo Factor verschijnt 20 oktober 2014 als boek.

icon
Lezingen

De Flamingo Factor als onderwerp voor inspirerende lezingen.

icon
Coaching

Persoonlijke begeleiding van ondernemende vrouwen.


Het Boek

Wil je met nog meer plezier en ambitie werken aan jouw eigen bedrijf en jouw succes? Dan is De Flamingo Factor voor jou een bron van inspiratie.

Wat succes is, bepaal jijzelf. Want het is jouw leven en jouw bedrijf. Stefanie Hoogland deelt met jou haar beste tips en adviezen: van je knipperlichten aanzetten en de MacGyver in jezelf ontdekken, tot jezelf uit de modder trekken en ondernemen met een rugzak vol vertrouwen. Ze is in dit boek jouw coach en bondgenoot. Door haar positieve insteek, de verscheidenheid aan onderwerpen en de herkenbare voorbeelden inspireert ze jou om te gaan voor jouw succes.

Inspiratie, humor en vooral veel goede adviezen zijn de ingrediënten van Stefanies unieke aanpak.

Bij het boek hoort een praktisch werkblad. Klik op de knop hiernaast om dit werkblad te downloaden.

Lees HIER meer over het boek en recensies.


Coaching

Heb jij, als ondernemende vrouw, meer behoefte aan persoonlijke begeleiding? Ga dan voor de speciale Flamingo Coaching of een sessie Ondernemersvleugels.

De sessie Ondernemersvleugels is bedoeld voor ondernemers die het gevoel hebben te zijn vastgelopen. In de sessie gaan we samen kijken wat jou weer ondernemersvleugels geeft!

We kijken naar de knelpunten in jouw bedrijf en bij jezelf. Heb je beperkende overtuigingen? Vind je het moeilijk om te plannen en te organiseren? Heb je je prioriteiten niet altijd helder? Vind je het moeilijk om een goede prijs te vragen voor jouw product of dienst? Wil je weten hoe je de groei van je bedrijf goed kunt managen en hoe je kunt delegeren? Vind je ondernemen superleuk maar neem je te weinig afstand of te weinig tijd voor jezelf? Wil je weten hoe je beter de balans kunt houden tussen bedrijf en gezin? Of wil je een eigen bedrijf beginnen, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen?

Wij gaan er mee aan de slag, zodat jij weer verder kunt.
De uitkomsten maken het je veel makkelijker om de juiste stappen te zetten in jouw bedrijf en jouw leven.


Lezingen

De Flamingo Factor – Ondernemersvleugels is ook het thema van een serie lezingen en interactieve workshops.

Zoek je voor jouw netwerkorganisatie of evenement een aansprekende, inspirerende spreker? Neem dan contact op met Stefanie.