Home oud

Creating a Conscious Culture

Creating a Conscious Culture

Be Conscious of your Culture and create a Conscious Culture.
Wees bewust van cultuur en creëer een bewuste cultuur.

Cultuur is belangrijk en omvat alles wat er in een organisatie gebeurt;
tussen mensen, de omgang met systemen en middelen maar ook het waarmaken van de visie en missie.
‘Culture eats strategy for breakfast’

Een bewuste cultuur is essentieel voor het succes en het bestaansrecht van een organisatie.

Cultuur

Advies en begeleiding bij cultuurveranderingstrajecten. Het uitvoeren van cultuuronderzoek en analyse van de customer journey. Faciliteren en begeleiden tijdens heidagen en strategisch overleg d.m.v. nieuwe vormen van overleg en besluitvorming.

Verspilling

Belangrijke leidraad van Stefanie Hoogland is het tegengaan en voorkomen van verspilling. Advies in het bewust omgaan met tijd, geld, energie en talent. Analyse en verduurzamen van bedrijfsvoering en efficiënte werkprocessen door o.a. Magic Paper sessies.

Leiderschap

Leiderschapscoach en sparringpartner voor ondernemers, managers en directeuren. Persoonlijk leiderschap, keuzes maken in strategische en persoonlijke ambities, managementvaardigheden, balans werk-privé en doorontwikkeling bij groei.

Culture eats Srategy for Breakfast!

Peter Drucker

Stefanie Hoogland is organisatie adviseur, changemanager, leiderschapscoach, facilitator, auteur en spreker

Zij heeft tijdens haar jarenlange ervaring in leidinggevende functies en als ondernemer veel kennis opgedaan van verschillende methodieken en zet die nu op haar persoonlijke wijze in, passend bij de situatie, de organisatie en de mensen. Sinds 2017 is zij tevens opgeleid in de Corporate Antropologie aan de Academie voor Organisatiecultuur en zij past deze kennis op velerlei gebieden en situaties toe.

Neem contact op via email
of bel (tel. 06 – 41 91 81 96)

Kijk ook op Stefanie’s
LinkedIn profiel

Masterclass Culture Conscious

Speciaal voor ondernemers (mkb en zzp) organiseert Stefanie een Masterclass Culture Conscious.

Cultuur is hot, cultuur is overal en cultuur verandert continu, maar wat is nou cultuur? Cultuur wordt gevormd door unieke antwoorden op universele vragen van een ‘stam’. Wat zijn de tribale rollen? Hoe wordt omgegaan met ‘Harry’? Wat is de functie van ranking? Hoe verhoudt jouw cultuur tot die van jouw klant? Hoe is jouw rank t.o.v. die van jouw klant? En hoe kun je daar op ingaan of mee werken?

Sinds Stefanie de opleiding ‘corporate antropologie heeft afgerond aan de Academie voor organisatiecultuur, begeleidt ze ook organisaties in hun zoektocht naar hun eigen cultuur. Graag deelt ze haar inzichten op dit gebied tijdens deze masterclass.

De eerstvolgende masterclass vindt plaats op

woensdag 8 mei 2019 in
De OndernemersTuin te Alkmaar
aanvang 19.30 uur (ontvangst 19.00 uur), einde ca. 22.00 uur

Deelname: € 95,00 p.p. (ex btw)*