Archives

Een vrouw van vele ambities

Ben jij een vrouw van vele ambities?, was de lokkende tekst van een bijeenkomst van Lioness (vrouwennetwerk ING).

Ja dat ben ik, dacht ik en heb mij opgegeven voor de workshop van Stefanie. Na een welkomstdrankje liep ik de zaal in, die al gevuld was met heel wat vrouwen. Na een introductie en de mededeling dat de presentatie in het engels was, ivm de toehoorders kwam Stefanie het podium op. Wat een leuk, geklede, spontane, energieke vrouw, dacht ik. Ze begon met een soort van meditatie. We mochten onze ogen dicht doen en nadenken waar we over  2 jaar willen zijn. Daar zaten we dan, met onze ogen dicht al nadenkende over onze toekomst, maar alles kan en mag. En Stefanie, zag terwijl wij nadachten onze gezichten al stralen (dat koppelde ze ons later terug). De meditatie werkte en verhalen kwamen los bij ons, maar ook de vraag hoe kan ik het bereiken?, ik heb een gezin, mijn verplichtingen voor mijn ouders, help etc, Stefanie kwam met inspirerende verhalen over haar eigen leven, waar ze zelf tegen aan is gelopen en hoe ze toch met al haar vele ambities heeft kunnen waarmaken. Het leukste vond ik zelf het idee van de mama-dag “plan lekker een dag voor jezelf in de maand en doe wat je zelf wilt dit dag en stuur je vent eventueel de deur uit”. De zaal moest lachen. Al met al een goede workshop en voor mij zelfs zo inspirerend dat ik nu een coaching traject bij Stefanie volg.

Nuchtere en empathische coach

In het afgelopen jaar heb ik veel gebruikt gemaakt van Stefanie’s dienstverlening als coach. Ze is een nuchtere, empathische coach die mij goed heeft geholpen om verder te groeien, zowel als persoon als in mijn werk. Het fijne aan Stefanie, vind ik, dat ze hele praktische tips die ik dezelfde dag nog toe kon passen combineert met het aanscherpen van mijn visie op mijn (werk)leven. Het is effectief op zowel de korte als de lange(re) termijn.

Susan Admiraal

Ik heb de sessie als zeer positief ervaren. De rommel in mijn bovenkamer is gestructureerd en geordend. Mijn gedachtes hebben vorm gekregen. Mijn ambities zijn nog meer tot hun recht gekomen. Ambities die op de achtergrond lagen hebben nu de voorgrond gevonden en passen helemaal in het plaatje wat ik onbewust zelf gevormd heb tijdens de sessie. De sessie heeft mij nog meer inzicht in mijzelf gegeven, wat me nog sterker heeft gemaakt om nu echt daadwerkelijk te gaan doen wat ik wil. Maar ook het geloof in mezelf versterkt. Ik gá ondernemen!

Colette

Door de ambitiesessie ben ik er in anderhalf uur achter gekomen dat ik inderdaad wil starten met een eigen bedrijf en niet meer in loondienst wil. Dit sluimerde al heel lang in mijn hoofd, maar werd nu volledig duidelijk. Het lag letterlijk voor mijn voeten! Daarnaast was voor mij de invulling van dat eigen bedrijf belangrijk; wat wil ik gaan doen? Stefanie heeft mij geholpen in te zien dat je vanuit je passies je eigen bedrijf kan starten en dat dit niets met je opgebouwde CV te maken hoeft te hebben. Ik ben begonnen met mijn ondernemingsplan en dat voelt goed. Hier ging het om: vanuit gevoel kiezen, prioriteiten en je gekozen pad gaan bewandelen. Dank je wel daarvoor!

Suzanne Rademaker

De cursus mama-management heeft mij een stuk bewustwording opgeleverd over hoe ik mijn tijd efficiënter kan indelen en ook de middelen gegeven om dat te doen. Hierdoor heb ik meer rust gekregen en is mijn hoofd nu om te denken in plaats van te onthouden. Daarnaast is het erg fijn om te merken dat heel veel moeders tegen dezelfde dingen aanlopen en dit te delen. Ik heb je ervaren als enorm enthousiast, gedreven en oprecht. Je neemt de tijd om naar mensen te luisteren en geeft goede feedback. Bedankt!

Joyce

Stefanie was mijn coach tijdens de cursus Mama-management. Deze cursus heeft mij een stuk bewuster gemaakt over hoe ik mijn tijd efficiënter kan indelen en met welke middelen. Op deze manier creëerde ik veel rust in mijn hoofd! Stefanie heb ik ervaren als een zeer open, vrolijke en gedreven persoonlijkheid die met heel veel enthousiasme de moeders leert om tijd beter in te delen en rust te creëren. Mede dankzij deze training heb ik het initiatief genomen om mijn eigen webwinkel te starten.