Archives

Prachtige en handige tools

Stefanie Hoogland komt over als een warme spontane vrouw, en ze weet waarover ze praat. Ze voelt de sfeer goed aan en maakt deze nog even wat prettiger en gezelliger. Ze reageert goed op het publiek en betrekt ze er ook echt bij. De tijd vliegt om, ze weet dus met haar inspiratie je aandacht vast te houden. Een grapje tussendoor is ook altijd leuk.

De tips die ze geeft kan je ook meteen de volgende dag al gaan toepassen en dat is werkelijk ideaal. Prachtige en handige tools meegeven kan ze echt. Ik heb Stefanie geboekt voor een druk bezochte ladiesday van de bedrijfskring Heerhugowaard, deze ladies zijn kritisch, ook hun tijd is kostbaar namelijk, maar de reacties waren geweldig. De workshop was  gezellig, inspirerend en je werd even aan het denken gezet. Ik heb heel veel positieve reacties mogen ontvangen van de bedrijfskring dus ik ben blij dat mijn keuze op Stefanie is gevallen.

Lezing Zij Heeft Ambities

Tijdens een netwerkbijeenkomst van Supervrouwen.nl kon er gekozen worden uit een aantal korte workshops. “Zij heeft ambities” van Stefanie Hoogland sprak mij gevoelsmatig direct aan. Tijdens de workshop bleek mijn gevoel goed. Stefanie is een pure, energieke vrouw die duidelijke taal spreekt en je op een andere manier naar jezelf en je werk doet kijken.

Dus geen toneelstuk opvoert. Ik was zo enthousiast dat ik haar voor mijn netwerkorganisatie Vrouwen & Zaken heb geboekt. Tijdens deze bijeenkomst had zij een goed verhaal met nuttige tips hoe privé en zakelijk goed op elkaar af te stemmen en ook nog tijd voor jezelf in te plannen. De deelnemers gingen echt met iets naar huis, dat vind ik belangrijk dat iemand je enthousiast ergens voor kan maken; dat je naar huis gaat met een doel.

Power voor vrouwelijk ondernemers

Stefanie Hoogland geeft vrouwelijke ondernemers power en houdt ze iedereen een eigen spiegel voor.

Tijdens haar lezing blijft ze dichtbij de praktijk en laat zij ‘voelen’ hoe vrouwen hun kracht en kwaliteiten kunnen inzetten om succesvol te worden of te blijven.

To the point, met humor en een tikkeltje eigenwijs: allemaal om de groep wakker te schudden. Een aanrader op businessevents of netwerkbijeenkomsten. Stefanie gaat voor girlpower als een lady!