Archives

Nuchtere en empathische coach

In het afgelopen jaar heb ik veel gebruikt gemaakt van Stefanie’s dienstverlening als coach. Ze is een nuchtere, empathische coach die mij goed heeft geholpen om verder te groeien, zowel als persoon als in mijn werk. Het fijne aan Stefanie, vind ik, dat ze hele praktische tips die ik dezelfde dag nog toe kon passen combineert met het aanscherpen van mijn visie op mijn (werk)leven. Het is effectief op zowel de korte als de lange(re) termijn.

Randstad Professionals

Nadat Stefanie in december 2007 werd gevraagd voor de functie van Manager Bedrijfsvoering bij het nieuw op te zetten Randstad Professionals, is zij in januari 2008 bij dit onderdeel begonnen. Zij was hier verantwoordelijk voor het oprichten en inrichten van de Professionals bv, voor het vormgeven en vastleggen van het werkproces en voor de NEN certificering van dat werkproces. Daarnaast gaf zij leiding aan het team van recruiters en heeft zij haar positieve bijdrage geleverd als lid van het Managementteam. Stefanie hechtte belang aan het onderhouden van een goede relatie, was enthousiast en kenmerkte zich in haar werk door een grote mate van betrokkenheid en inzet. Zij verrichtte haar werkzaamheden tot onze volle tevredenheid en was een graag geziene collega.

Randstad Interim

Stefanie was binnen de nieuw op te zetten eenheid (Randstad Interim) verantwoordelijk voor het ontwerpen en detailleren van de werkprocessen. Daarnaast heeft zij als projectmanager voor grote klanten geacteerd. Zij heeft deze activiteiten altijd met grote toewijding en deskundigheid uitgevoerd en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de uiteindelijk goede performance van deze eenheid. Stefanie is met name sterk als projectmanager in het structureren van new business en/of het een impuls geven aan performance van bestaande werkprocessen.

P/flex

Stefanie is een betrokken en gedreven procesmanager. Analytisch sterk en operationeel krachtig. Kan goed schakelen tussen commerciƫle doelstellingen, procesmatige opbouw/stappenplan en sturen van de betrokken managers en medewerkers.