Archives

Sandra Rijswijk

In het afgelopen jaar heb ik veel gebruikt gemaakt van Stefanie’s dienstverlening als coach. Ze is een nuchtere, empathische coach die mij goed heeft geholpen om verder te groeien, zowel als persoon als in mijn werk. Het fijne aan Stefanie, vind ik, dat ze hele praktische tips die ik dezelfde dag nog toe kon passen combineert met het aanscherpen van mijn visie op mijn (werk)leven. Het is effectief op zowel de korte als de lange(re) termijn.

Martijn Wokke

Bij Stefanie Hoogland heb ik een ‘ambitie sessie’ gedaan en het heeft me in zeer korte tijd goede inzichten gegeven over de weg die ik wil inslaan. Tevens zag ik door deze methode dat mijn doelen ook haalbaar zijn. Stefanie komt rustig over en kan structuren herkennen en tips geven om orde te scheppen of een andere werkwijze te gaan gebruiken om effectiever te worden. Mij heeft het veel gebracht en raad deze sessie voor een ieder aan die (sneller) vooruit wil.

Barbara Aalpol

Stefanie is een heel sterke en betrouwbare vakvrouw om mee te sparren en samen te werken. Ze schakelt moeiteloos van krachtige vrouw die het goede voorbeeld geeft en je overlaadt met handige tips en informatie, over naar een meedenkende en coachende houding. In die rol heeft ze me fantastisch geholpen tijdens het schrijfproces van mijn eigen boek. Bovendien was ze ook degene die me over de streep trok om het boek überhaupt te gaan schrijven. Al mijn aarzelingen nam ze weg door te zeggen: Schrijf je boek, het zit al in je hoofd! Stefanie haalt de kracht in je naar boven, en ze laat het je zelf doen. Een mooiere manier van coachen bestaat niet.

Patrick Hustinx

Stefanie is al enkele jaren verbonden aan Professionals in Flex en onze ‘leading professional’ voor procesoptimalisaties. Stefanie heeft veel uitzendondernemingen van binnenuit gezien en geëvalueerd, waardoor ze snel in staat is om te zien waar knelpunten in processen zitten. Haar werkwijze is laagdrempelig, praktijkgericht en enthousiasmerend, waardoor ze niet over-analyseert, een veilige setting biedt, én teams in beweging weet te krijgen naar praktische oplossingen. Ik ben blij dat ik al zo lang met Stefanie mag samenwerken!