Archives

Prachtige en handige tools

Stefanie Hoogland komt over als een warme spontane vrouw, en ze weet waarover ze praat. Ze voelt de sfeer goed aan en maakt deze nog even wat prettiger en gezelliger. Ze reageert goed op het publiek en betrekt ze er ook echt bij. De tijd vliegt om, ze weet dus met haar inspiratie je aandacht vast te houden. Een grapje tussendoor is ook altijd leuk.

De tips die ze geeft kan je ook meteen de volgende dag al gaan toepassen en dat is werkelijk ideaal. Prachtige en handige tools meegeven kan ze echt. Ik heb Stefanie geboekt voor een druk bezochte ladiesday van de bedrijfskring Heerhugowaard, deze ladies zijn kritisch, ook hun tijd is kostbaar namelijk, maar de reacties waren geweldig. De workshop was  gezellig, inspirerend en je werd even aan het denken gezet. Ik heb heel veel positieve reacties mogen ontvangen van de bedrijfskring dus ik ben blij dat mijn keuze op Stefanie is gevallen.

Een vrouw van vele ambities

Ben jij een vrouw van vele ambities?, was de lokkende tekst van een bijeenkomst van Lioness (vrouwennetwerk ING).

Ja dat ben ik, dacht ik en heb mij opgegeven voor de workshop van Stefanie. Na een welkomstdrankje liep ik de zaal in, die al gevuld was met heel wat vrouwen. Na een introductie en de mededeling dat de presentatie in het engels was, ivm de toehoorders kwam Stefanie het podium op. Wat een leuk, geklede, spontane, energieke vrouw, dacht ik. Ze begon met een soort van meditatie. We mochten onze ogen dicht doen en nadenken waar we over  2 jaar willen zijn. Daar zaten we dan, met onze ogen dicht al nadenkende over onze toekomst, maar alles kan en mag. En Stefanie, zag terwijl wij nadachten onze gezichten al stralen (dat koppelde ze ons later terug). De meditatie werkte en verhalen kwamen los bij ons, maar ook de vraag hoe kan ik het bereiken?, ik heb een gezin, mijn verplichtingen voor mijn ouders, help etc, Stefanie kwam met inspirerende verhalen over haar eigen leven, waar ze zelf tegen aan is gelopen en hoe ze toch met al haar vele ambities heeft kunnen waarmaken. Het leukste vond ik zelf het idee van de mama-dag “plan lekker een dag voor jezelf in de maand en doe wat je zelf wilt dit dag en stuur je vent eventueel de deur uit”. De zaal moest lachen. Al met al een goede workshop en voor mij zelfs zo inspirerend dat ik nu een coaching traject bij Stefanie volg.

Lezing Zij Heeft Ambities

Tijdens een netwerkbijeenkomst van Supervrouwen.nl kon er gekozen worden uit een aantal korte workshops. “Zij heeft ambities” van Stefanie Hoogland sprak mij gevoelsmatig direct aan. Tijdens de workshop bleek mijn gevoel goed. Stefanie is een pure, energieke vrouw die duidelijke taal spreekt en je op een andere manier naar jezelf en je werk doet kijken.

Dus geen toneelstuk opvoert. Ik was zo enthousiast dat ik haar voor mijn netwerkorganisatie Vrouwen & Zaken heb geboekt. Tijdens deze bijeenkomst had zij een goed verhaal met nuttige tips hoe privé en zakelijk goed op elkaar af te stemmen en ook nog tijd voor jezelf in te plannen. De deelnemers gingen echt met iets naar huis, dat vind ik belangrijk dat iemand je enthousiast ergens voor kan maken; dat je naar huis gaat met een doel.

Power voor vrouwelijk ondernemers

Stefanie Hoogland geeft vrouwelijke ondernemers power en houdt ze iedereen een eigen spiegel voor.

Tijdens haar lezing blijft ze dichtbij de praktijk en laat zij ‘voelen’ hoe vrouwen hun kracht en kwaliteiten kunnen inzetten om succesvol te worden of te blijven.

To the point, met humor en een tikkeltje eigenwijs: allemaal om de groep wakker te schudden. Een aanrader op businessevents of netwerkbijeenkomsten. Stefanie gaat voor girlpower als een lady!

Karen Visser

Stefanie is een pragmatisch persoon met veel concrete en heldere tips over het balanceren van de taken in je leven: privé (vooral als ouder) en zakelijk. Ik heb tijdens de Libelle Zomerweek heel prettig met haar samengewerkt bij het geven van workshops ‘Tijd Vinden en Overzicht Houden’. Stefanie weet waar ze over praat en hoe ze dat over moet brengen en ze doet laatste op een prettige, persoonlijke manier.